BeFast - verzeker jezelf van een snelle uitbetaling - Between Staffing
3279
post-template-default,single,single-post,postid-3279,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
BeFast - verzekerd van een snelle uitbetaling

Wij bij Between weten hoe belangrijk werk is. Niet alleen omdat wij zelf hard werken en hier veel plezier aan beleven, maar ook omdat het je als mens uitdaagt en helpt ontwikkelen. Dan is er natuurlijk ook de financiële situatie, een andere belangrijke reden voor het werk.

Wij zetten ons sinds 2000 in om ZZP’ers te helpen bij het vinden van geschikte opdrachten. Tijdens deze jaren leerden wij onze klanten kennen en ontdekten wij zo ook een aantal knelpunten. Een daarvan is het wachten op de uitbetaling van een factuur. In principe worden ingeleverde facturen uitbetaald binnen 30 dagen. De vraag is dan ook vaak; kan dit niet sneller? Wij hebben hiervoor een nieuw antwoord gecreëerd en dat is; ja!

Met onze aanvullende dienst, BeFast, word je, na ontvangst van jouw factuur en geautoriseerde uren, met 8 dagen al uitbetaald. Deze dienst kun je afsluiten voor €2,50 per gewerkt uur. Veel van onze ZZP’ers hebben deze dienst al opgenomen en zijn razend enthousiast. Met BeFast ben je verzekerd van een snelle uitbetaling, iets dat altijd welkom is vooral zo na de vakanties.

Bekijk ook onze andere aanvullende diensten.