Between stijgt naar de 12e plaats in de Flexmarkt omzetranglijst 2019
2743
post-template-default,single,single-post,postid-2743,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Flexmarkt omzetranglijst 2019

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 is gepubliceerd. Met trots kunnen we communiceren dat Between Staffing op nummer 12 is geëindigd in de Omzetranglijst van Flexmarkt, waar we vorig jaar nog op nummer 16 stonden. Daarmee staat Between op de 1e plaats in de categorie € 150 – 500 miljoen. Een prachtig resultaat!

Jaarlijks publiceert Flexmarkt de Nederlandse Omzetranglijst Top-100 met de 100 grootste flexbedrijven in gerangschikt op basis van hun omzet. De cijfers worden vergeleken met de omzetcijfers van vorig jaar. Bedrijven hebben hun omzetcijfers aan de redactie doorgegeven of deze zelf openbaar gemaakt.

In de lijst vind je een overzicht van flexbedrijven, verschillend van klein tot groot, met allerlei vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Je vindt er uitzendbureaus, maar ook payrollbedrijven, detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en natuurlijk MSP-dienstverleners als Between Staffing. De Flexmarkt Omzetranglijst is gepubliceerd door Flexmarkt in samen met Corporate Finance International (CFI).

Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

Between heeft toegang tot de mooiste interim opdrachten, dus ben jij beschikbaar voor ZZP opdrachten of interim opdrachten, neem dan contact met ons op.