Freelance opdrachten

Freelance opdrachten in de ICT

Ben je op zoek naar een nieuwe ICT freelance opdracht? Dan ben je bij Between aan het juiste adres. Via ons kun je starten met diverse freelance opdrachten. Wij zijn namelijk een tussenpartij voor professionals en opdrachtgevers. Wij hebben opdrachtgevers zoals het Ministerie van Buitenlandse zaken, maar ook Universiteit Utrecht en ING. Voor hen zoeken wij freelancers die kunnen helpen bij verschillende projecten. Wil jij dus aan de slag met een nieuwe opdracht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je bij het vinden van je volgende freelance klus!

freelance opdrachten

Verschillende freelance opdrachten

De projecten waarbij de opdrachtgevers freelancers willen inschakelen verschillen enorm van elkaar. Hierdoor zijn er allerlei ICT vacatures beschikbaar. Ben jij een tester en zoek jij een ICT opdracht waarbij jij een testomgeving moet opzetten? Via ons kun je snel aan de slag. Of ben je een front-end developer en sta je te poppelen voor een nieuwe, uitdagende klus? Between is gespecialiseerd in de ICT. De meeste freelance opdrachten die wij binnenkrijgen van opdrachtgevers zijn dan ook ICT opdrachten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Freelance opdrachten vinden

Iedere opdracht die wij binnenkrijgen van onze opdrachtgevers plaatsen wij op ons vacatureplatform, Jobcatcher. Op dit platform heb je dagelijks toegang tot een ruim aanbod van opdrachten. Sommige opdrachten zijn voor twee maanden, andere voor twaalf maanden. Door de diversiteit kies jij uit de verschillende ICT freelance opdrachten de best passende voor jou. Met een account op Jobcatcher blijf je ook nog eens op de hoogte van de nieuwste opdrachten door middel van jobalerts. Reageer eenvoudig via Jobcatcher op jouw droombaan!

De weg naar nieuwe freelance opdrachten: ons proces

Al ruim 20 jaar begeleiden wij professionals in hun zoektocht nieuwe freelance opdrachten. Between is een gevestigde naam als het gaat om het vinden, selecteren en contracteren van professionals voor freelance opdrachten. Wij  werken voor grote opdrachtgevers en zijn gespecialiseerd in bemiddeling op de volgende vakgebieden: engineering, finance, HR, ICT, interim management, legal en support. Door een persoonlijke benadering zijn wij sterk in werving & selectie en verbinden wij je met jouw droom opdracht. De medewerkers van Between staan altijd voor je klaar. Zodra jij start met een nieuwe freelance opdracht kun je uitgaan van een snelle contractafhandeling en tijdige en correcte betalingen.

Ons proces naar jouw nieuwe freelance opdracht:

  • Inschrijven

Schrijf je gratis in op ons platform Jobcatcher. Door middel van Jobcatcher blijf je op de hoogte van de meest recente freelance opdrachten bij mooie opdrachtgevers in Nederland.

  • Zoek en vind freelance opdrachten

Zoek naar nieuwe opdrachten in de branche waarin jij wilt werken. Upload je cv en reageer op een freelance opdracht die past bij jou kennis en ambities. In Jobcatcher stel je gemakkelijk filters in, hierdoor vind je simpel en snel freelance opdrachten die perfect bij jou passen. Op de hoogte blijven van nieuwe opdrachten die passen bij jouw wensen? Dan geef je eenvoudig jouw wensen aan en ontvang jij op basis hiervan alerts met nieuwe interessante opdrachten via de mail.

  • De match met jouw potentiële nieuwe opdrachtgever

Als jouw profiel aansluit bij de wensen van de klant maken wij een match. Hierna volgt een persoonlijke kennismaking met een van de recruiters van Between en contact met jouw potentiële nieuwe opdrachtgever. Bij het matchen letten wij erop dat jouw kennis optimaal wordt benut bij een freelance opdracht die bij jou past.

  • We zorgen voor een snelle contractafhandeling

Heb jij jouw nieuwe freelance opdracht binnen gehaald? Dan zorgen wij voor een snelle en correcte contractafhandeling. Zodra de contracten zijn getekend kun jij aan de slag bij jouw nieuwe opdrachtgever!

  • Wij zorgen voor vlotte en correcte uitbetaling

Tijdens jouw opdracht nemen wij het papierwerk uit handen. Jobcatcher neemt het contractbeheer en de payrolling voor rekening en jij kunt aan ons factureren. Facturen betalen wij altijd binnen 30 dagen na ontvangst. Wij nemen het papierwerk voor onze rekening zodat jij jouw freelance opdracht zonder zorgen kunt uitvoeren.

Verzeker jezelf met aanvullende diensten

Between biedt professionals diverse diensten aan als aanvullende service. Zo verzeker jij jezelf met BeFast van een nog snellere uitbetaling van jouw factuur. Met BeSure dek jij de risico’s af die komen kijken bij het zelfstandig ondernemen. Daarnaast maken wij het mogelijk om trainingen en opleidingen via Between met korting te volgen. Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en verbeter je jouw positie op de flexibele arbeidsmarkt. Lees snel meer over onze aanvullende dienstverlening.

Freelance opdrachten

Vind jouw volgende ICT freelance opdracht

Wij helpen jou graag bij het vinden van je volgende opdracht. Dit doen wij door toegang te bieden tot veel verschillende ICT freelance opdrachten. Je kunt aan de slag als datamanager, SharePoint developer of ICT beheerder. Aan jou de keuze. Ook wat betreft de locatie is er veel mogelijk. Dit komt doordat onze opdrachtgevers door heel Nederland zitten. Ben jij klaar om te starten met een nieuwe opdracht? Upload je cv op Jobcatcher en reageer op de opdracht die jou aanspreekt!

Over Between

Wij maken de juiste match voor zowel opdrachtgevers als professionals. Dit doen wij door middel van een persoonlijke aanpak. Wij kennen de opdrachtgever en hun aanvragen, waardoor wij voor hen de juiste persoon vinden. Jou, als professional, leren we natuurlijk ook graag kennen. Hierdoor is het maken van een goede match gemakkelijker. We doen dit voor alle ICT-professionals. Van testers tot developers. Ben jij een ICT-professional die op zoek is naar een nieuwe opdracht? Dan helpen wij je graag. Dit doen wij namelijk al sinds 2000. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com