Partners services

Services voor leveranciers van professionals

Between biedt leveranciers de mogelijkheid gebruik te maken van Partners services. Maak je gebruik van Premium dan betalen wij onder andere jouw facturen met 14 dagen, heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies,  breng je jouw professional onder in een collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast bieden wij jouw professionals toegang tot de opleidingsomgeving Striive Academy. Met Excellent word je zelfs al met 10 dagen uitbetaald.

Partners services van Between

Basic

Met Basic handelen wij snel en zorgvuldig het contract af voor de opdracht van jouw professional en betalen wij jouw facturen wanneer de opdrachtgever ons heeft betaald.

€0,00 per gewerkt uur

Premium

Met Premium betalen wij jouw facturen met 14 dagen en heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies. Daarnaast bieden wij jouw professionals toegang tot Striive Academy gedurende de looptijd van de opdracht. Dé opleidingsomgeving met vakinhoudelijke trainingen van ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance. Zij kunnen onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies volgen én proefexamens maken.

€2,50 per gewerkt uur

Excellent

Wil jij nog sneller betaald worden? Dan kan met Excellent! Deze service biedt een versnelde betaling met al 10 dagen. Uiteraard kun je ook van alle Premium voordelen gebruikmaken.

€5,00 per gewerkt uur

Interim opdrachten

Kies een Partners service die bij je past

Between is een gevestigde naam als het gaat om het vinden, selecteren en contracteren van externe professionals voor interim opdrachten. Door onze jarenlange ervaring in bemiddeling van ICT-talent is Between een logische partner die klanten, leveranciers en professionals met raad en daad terzijde staat.

Heb je nog vragen over een van onze Partners services of wil je meer informatie over Between? Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Onze partners

In samenwerking met partners biedt Between interessante voordelen voor zelfstandig professionals en leveranciers. Deze partners zijn:

  • Striive Academy
    Professionals die gebruik maken van de Advanced en Complete service hebben het voordeel van een onbeperkt online leren abonnement via Striive Academy. Dé opleidingsomgeving, mogelijk gemaakt door het continuous learning platform MyCademy, met het meest complete aanbod van Nederland: 9.000+ vakinhoudelijke trainingen van meer dan 120 ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance.  Via Striive Academy volgen je onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies.

 

  • Alicia Benefits
    Alicia Benefits is de specialist in verzekeringen on demand. Professionals die werken via HeadFirst Group en gebruikmaken van de Premium of Excellent dienstverlening zijn via Alicia Benefits verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, cyber risico, ongevallen en zakelijke reizen (alleen Excellent). Daarnaast kan men gebruikmaken van de juridisch adviesdesk en documenten selfservice, dankzij de samenwerking met DAS.

Gebruik maken van de Partners services

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.