Partners services

Services voor leveranciers van professionals

Between biedt leveranciers de mogelijkheid gebruik te maken van Partners services. Maak je gebruik van Advanced dan betalen wij onder andere jouw facturen met 14 dagen, heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies,  breng je jouw professional onder in een collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast bieden wij jouw professionals toegang tot de opleidingsomgeving Select Academy. Met Complete word je zelfs al met 10 dagen uitbetaald.

Partners services van Between

Basic

Met Basic handelen wij snel en zorgvuldig het contract af voor de opdracht van jouw professional en betalen wij jouw facturen wanneer de opdrachtgever ons heeft betaald.

€0,00 per gewerkt uur

Advanced

Met Advanced betalen wij jouw facturen met 14 dagen en heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies. Daarnaast bieden wij jouw professionals toegang tot Select Academy gedurende de looptijd van de opdracht. Dé opleidingsomgeving met het meest complete aanbod van Nederland: 9.000+ vakinhoudelijke trainingen van meer dan 120 ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance. Zij kunnen onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies volgen én proefexamens maken.

€2,50 per gewerkt uur

Complete

Wil jij nog sneller betaald worden? Dan kan met Complete! Deze service biedt een versnelde betaling met al 10 dagen. Uiteraard kun je ook van alle Advanced voordelen gebruikmaken.

€5,00 per gewerkt uur

Interim opdrachten

Kies een Partners service die bij je past

Between is een gevestigde naam als het gaat om het vinden, selecteren en contracteren van externe professionals voor interim opdrachten. Door onze jarenlange ervaring in bemiddeling van ICT-talent is Between een logische partner die klanten, leveranciers en professionals met raad en daad terzijde staat.

Heb je nog vragen over een van onze Partners services of wil je meer informatie over Between? Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Onze partners

In samenwerking met partners biedt Between interessante voordelen voor zelfstandig professionals en leveranciers. Deze partners zijn:

  • Select Academy
    Professionals die gebruik maken van de Advanced en Complete service hebben het voordeel van een onbeperkt online leren abonnement via Select Academy. Dé opleidingsomgeving, mogelijk gemaakt door het continuous learning platform MyCademy, met het meest complete aanbod van Nederland: 9.000+ vakinhoudelijke trainingen van meer dan 120 ‘world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, Techniek en Finance.  Via Select Academy volgen je onbeperkt én geheel gratis online trainingen, virtuele labs en/of kennissessies.

 

  • ZP Zaken
    ZP Zaken is een organisatie die diensten en producten faciliteert en ontwikkelt voor zp’ers, toegespitst op ondernemen.  Door alles op één adres beschikbaar te maken wil ZP Zaken niet alleen professionals ontzorgen bij de uitvoering van opdracht(en), maar hen ook kostenbesparing opleveren. Onderdeel van onze Advanced of Complete service is een ZP Zaken lidmaatschap ‘All-in’. Zodra je via Between op een opdracht start neemt ZP zaken contact op om jouw lidmaatschap door te nemen. Je kunt onder andere kosteloos gebruik maken van een cyberverzekering, eerstelijns juridisch advies, mobiliteitskaart, bedrijfsrisicoscan en financieel advies. Daarnaast profiteer je van diverse kortingen, zoals op het afsluiten van een pensioensregeling, ziektekostenverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Gebruik maken van de Partners services

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.