Versneld betalen

Verzeker jezelf van een snelle uitbetaling

Naast dat wij professionals helpen bij het vinden van een opdracht die bij hen past, kijken wij naar de mogelijkheden om onze service te verbeteren. Wij ontdekten dat een van de grootste knelpunten van professionals het wachten op de uitbetaling van een factuur is. Om deze reden hebben wij gekeken naar een service, waarmee we dit kunnen verhelpen. In principe worden de door ons ontvangen facturen door ons uitbetaald, zodra de opdrachtgevers ons heeft betaald. Maar het is vaak de vraag of dit sneller kan. Door onze Professionals services, Premium en Excellent, maken wij een snellere uitbetaling mogelijk.

Snelle uitbetaling door middel van BeFast
Snelle uitbetaling met BeFast

Versneld betalen: met 14 of 10 dagen

Met Premium word je niet conform afspraak met de opdrachtgever uitbetaald maar al met 14 dagen. Zodra wij jouw factuur en geautoriseerde uren hebben ontvangen, gaan de 14 dagen in. Deze dienst sluit je af voor €3 per gewerkt uur. Wil je nog sneller betaald worden? Dat kan! Met Excellent betalen wij jou – voor €6 per gewerkt uur – met 10 dagen uit. Veel van onze professionals maken gebruik van deze service en zijn razend enthousiast.

Over de Professionals services

Sinds 2000 zetten wij ons in om professionals te helpen bij het vinden van opdrachten die bij hen passen. Gedurende deze jaren leerden wij professionals kennen en ontdekten zo ook een aantal knelpunten. Om deze reden zijn wij met onze Professionals services begonnen. Wij verzorgen daarmee niet alleen een snelle uitbetaling, maar faciliteren wij ook verzekeringen, trainingen en nog veel meer. Lees meer over onze Professionals servicesBasic, Premium en Excellent.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: +31 20 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: +31 20 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: +31 20 – 584 08 53
finance@nl.between.com