Waarom Ruud Gullit niet voor Ajax speelde en Between voor jou moet kiezen! - Between Staffing
2993
post-template-default,single,single-post,postid-2993,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ruud Gullit wilde niet voor Ajax spelen maar koos aan het begin van zijn carrière voor Haarlem , de gemeente Haarlem selecteerde 2 maanden geleden Between en vorige maand overleed de bekende humoristische voetbaltrainer Barry Hughes. Ogenschijnlijk hebben deze gebeurtenissen niets met elkaar te maken, maar ik zal in deze blog dit in perspectief zetten en uitleggen waarom Between voor jou gaat kiezen als jij een goede kandidaat bent en solliciteert.

Gullit kiest voor Haarlem

Bij Ajax staan de talenten in de rij om ‘alsjeblieft’ toegelaten te worden tot de jeugdopleiding. Ajax selecteert alleen de allerbeste voetballertjes als godenzonen.  In 1979 stak Barry Hughes Ajax de loef af door een bezoek aan de 16-jarige Ruud Gullit en zijn ouders te brengen om Ruud over te halen bij HFC Haarlem te komen voetballen. Hughes beloofde dat hij er persoonlijk op toe zou zien dat Ruud voldoende tijd zou besteden aan de afronding van zijn middelbare school, hij veel zou gaan opsteken van ervaren routiniers als Gerrie Kleton en Piet Huyg en plezier zou beleven met andere jonge talenten zoals Wim Balm en  Edward Metgod en hij  veel zou lachen op de training. Veel aandacht dus voor de ontwikkelingsmogelijkheden binnen en buiten het veld. En bovendien is Haarlem één van de leukste steden van Nederland en de medewerkers en profvoetballers  werken, wonen en recreëren daar heel prettig, vertelde Hughes. Gullit koos dus niet voor Ajax maar voor Haarlem. Gullit kiest Haarlem.

Haarlem kiest voor Between

Bij Between werkt, net als bij HFC Haarlem in 1979, een gemêleerd en divers gezelschap van deskundige professionals, van jong tot oud, ervaren en minder ervaren. De ontplooiingsmogelijkheden zijn groot. Specialistische afdelingen werken doeltreffend samen om fantastische resultaten te halen. Persoonlijke aandacht, open en transparante communicatie en het gezamenlijk vieren van successen staan hoog in het vaandel bij Between. Between ontsluit succesvol de gehele markt van (ICT-)professionals. De gemeente Haarlem heeft gekozen voor Between voor het leveren van professionals op het gebied van Management en architectuur, Ontwikkeling en Privacy & security. Deze professionals dragen hierdoor bij aan de lokale doelstellingen van de gemeente Haarlem. Gullit kiest Haarlem en Haarlem kiest Between.

Between kiest voor jou

Zowel talentvolle als ervaren medewerkers zijn altijd van harte welkom om bij Between te solliciteren om onze successen verder uit te bouwen en me name onze klanten te helpen hun resource-vraagstukken op te lossen. Je komt in een divers team met zowel  jonge honden als ervaren routiniers, waar hard gewerkt en veel gelachen wordt. En belangrijke resultaten worden samen behaald! Wij hebben momenteel een aantal interessante vacatures open staan, onder andere:

HR officer – Zorg jij voor de HR professionalisering bij Between? Ben je die ervaren HR officer met volop ervaring met het zelfstandig voeren van het HR beleid?!

360° recruitment consultant – Wil je fulltime werken bij een arbeidsbemiddelaar met de focus op ICT? En ben je een echte hunter, heb je een groot netwerk en zie je altijd kansen je netwerk te vergroten en optimaal in te zetten?

Business development manager – Heb jij een bewezen track record in kwalitatieve sales en kennis van de IT-markt en haar ontwikkelingen? En wil jij bijdragen om potentiële nieuwe klanten te identificeren en ze te overtuigen van de kracht van Between?

Between kiest wellicht voor jou indien je zoals Gullit kiest voor een prettige en fijne werksfeer met veel ontwikkelingsmogelijkheden en je bij ons komt solliciteren! Wij geven een mooie voorzet, kop jij hem in? Gullit kiest Haarlem, Haarlem kiest Between en Between kiest jou!

Wil je reageren op deze blog of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Elles Piets op nummer 06 – 1587 49 35.

Auteur: Frans van Egmond

Wil je hierover verder praten?

Neem dan contact met me op via 06-12626891 of Frans.van.Egmond@Between.com .