Koel, blauw en tweede! - Between Staffing
3693
post-template-default,single,single-post,postid-3693,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Between beklimt Mont Ventoux

Vorige week vonden twee bijzondere gebeurtenissen plaats: de populaire wielrenner Raymond Poulidor overleed en de uitreiking van de FD Gazellen Award was voor de regio west in Haarlem.

Je bent een FD Gazelle als je 3 jaar achter elkaar 20% groei laat zien in omzet, winst en personeel. Geen gemakkelijke opgaven om dit een aantal jaar achter elkaar te realiseren, want hoe succesvoller je bent des te steiler wordt de route naar de top! Een gewogen formule bepaalt uiteindelijk wie er goud, zilver en brons wint. De uitreiking van de trofeeën voor de genomineerden en winnaars vond op 14 november 2019 plaats in de prachtige Philharmonie. Between kreeg een FD Gazelle uitgereikt voor haar bovengemiddelde groei over de afgelopen 3 jaren.

Koel

Raymond Poulidor, kon heel goed klimmen en bedwong o.a. de Puy-de-Dome en de Mont Ventoux als geen ander. Hij won echter nooit de Tour de France, reed zelfs nooit in het geel, maar werd wel driemaal tweede en kreeg twee bijnamen Poupou en De Eeuwige Tweede. Raymond Poulidor was zeer sportief, populair en geliefd.

Between is ook geliefd bij haar opdrachtgevers door het aanbieden van goede en passende kandidaten, populair bij kandidaten door de diversiteit aan klanten en het winnen van veel raamcontracten met interessante opdrachten en een zeer sportief bedrijf. Iedere week werken de medewerkers zich in het zweet bij de bootcamp van Unlimited Peter en jaarlijks wordt voor het goede doel de Mont Ventoux beklommen in schitterende blauwe Between wielerkleding.

Blauw & tweede

Between, heeft de kleur blauw in haar logo en huisstijl. Blauw staat, volgens de kleurenkenners, voor koel, kalm, professioneel, intelligent en loyaal. Bij de FD Gazellen Award 2019 kwam Between, in de ranking naar omzet, als tweede naar voren. Achter het bekende en beroemde bedrijf Coolblue.

Maar Between is absoluut niet de eeuwige tweede, want de ambities zijn groot. Between is voor haar opdrachtgevers, leveranciers, zzp’ers en medewerkers een professionele, loyale en betrouwbare intermediair/broker of werkgever en heeft de motivatie om de nummer 1 te worden. Maar voor nu zijn we heel content en happy dat Between koel, blauw en tweede is!

Auteur: Frans van Egmond

Wil je hierover verder praten?

Neem dan contact met me op via 06-12626891 of Frans.van.Egmond@Between.com .