Zp’er Michele van Brix Consulting over toegevoegde waarde ‘Advanced service’

professional services

In 2000 begon de Italiaanse Michele Brissoni, vanuit Slowakije, onder de naam Brix Consulting als zp’er. Hij stortte zich als DevOps coach volledig op het verbeteren van systemen. “Een leuke uitdaging”, vertelt hij. Toch was het niet altijd gemakkelijk. Als buitenlander moest hij namelijk torenhoge verzekeringen afsluiten en was het lastig in contact komen met opdrachtgevers. Daarvoor maakte hij dankbaar gebruik van de dienstverlening van Between en de Professionals services.

Kiezen voor Advanced 

De aansprakelijkheidsverzekering die je automatisch ontvangt wanneer je via Between op een opdracht start en Advanced afneemt, was voor hem de grootste reden om te kiezen voor deze service. “Een aansprakelijkheidsverzekering kost mij bijna een kwart van mijn inkomen, omdat ik vanuit het buitenland opereer. Daarom is het ontzettend fijn dat Between mij – naast het in contact brengen met opdrachtgevers – ook ondersteunt met het afsluiten van verzekeringen. In mijn geval een kleine investering vergeleken met de hoge kosten voor een verzekering als ik het zelf moet regelen. De keuze voor Advanced had ik dan ook snel gemaakt.”

Samenwerking met Between

Afgelopen zomer kwam een bekende van Michele – ook een DevOps coach – bij hem op de lijn met de vraag ‘ben jij geïnteresseerd in het maken van een verbeterslag bij NS?’. NS is een grote opdrachtgever vol complexiteit. “Een echte uitdaging, dus ik zei al snel ja”, aldus Michele. “Via de NS kwam ik bij Fast Flex, onderdeel van Between, terecht. Het was mijn eerste ervaring met hen, maar dit was gelijk goed. De documenten die ik moest invullen en inleveren waren duidelijk en het proces verliep soepel. Doordat ik had gekozen voor de Advanced service kreeg ik ook de gegevens van een relatiemanager die mij kon helpen bij eventuele vragen. De landing was hierdoor zacht, waardoor ik me gelijk goed kon focussen op de opdracht bij NS.”

Aan de slag via Between

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht of start je binnenkort op een opdracht? Wij kunnen jou helpen met onze Professionals services. Deze voorzien onder andere in een snelle betaling van facturen, verzekeringen en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Advanced of Complete. Hier vind je meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met één van onze service advisors via 020 – 584 08 53. Zij vertellen je graag meer!