UWV gunt mantelovereenkomst wederom aan Between
5875
post-template-default,single,single-post,postid-5875,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Between Top 10 speler in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021

Flexmarkt omzetranglijst 2021

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021 is gepubliceerd. Met een omzet van 503,2 miljoen euro hebben we de negende plek in de lijst ingenomen, waarmee wij nu de Top 10 zijn binnengedrongen. Een groei van maar liefst 6% dat wij – in een jaar waarin we geconfronteerd werden met het coronavirus – met gepassioneerde medewerkers, loyale klanten, betrokken partners, flexibele leveranciers en zelfstandige professionals hebben behaald!

Jaarlijks publiceert Flexmarkt de Nederlandse Omzetranglijst Top-100, waarin de honderd grootste flexbedrijven van Nederland zijn opgenomen op basis van hun omzet in 2021. Hierdoor zie je duidelijk de groei die Between Staffing heeft gemaakt: van 474,9 miljoen naar 503,2 miljoen. Samen met HeadFirst Group, waar Between Staffing onderdeel van is, werd een bruto-omzet van 1.515 miljard euro behaald. Een autonome omzetgroei van 2%. De organisaties zijn apart in de lijst opgenomen, omdat de organisaties pas in november 2020 de krachten hebben gebundeld.

Impact Corona beperkt gebleven
Corona domineerde in 2020 alles en iedereen. Uit onze cijfers blijkt dat het onze groei in omzet licht heeft geminderd, maar zeker niet gestopt. Er zijn verschillende redenen waarom de impact van Covid-19 op onze organisatie gering is gebleven. De professionals voor wie wij als tussenpersoon optreden, zijn meestal hooggekwalificeerde kenniswerkers die hun werk voor onze cliënten vaak op afstand kunnen verrichten. Daarnaast hebben wij hebben een goede, gezonde spreiding van opdrachtgevers in diverse sectoren.

Naast onze bestaande klanten sloten we raamovereenkomsten voor de levering van tijdelijk personeel met diverse nieuwe overheidsopdrachtgevers. Voorbeelden van deze nieuw verworven klanten in 2020 zijn Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Logius, Rijksoverheid, en DUO Groningen.

Wij blijven onze dienstverlening verder verbeteren om onze groei te bevorderen. Wij bieden toegang tot mooie opdrachtgevers voor wie wij de juiste kandidaat zoeken. Ben jij beschikbaar en op zoek naar een nieuwe opdracht? Kijk dan op ons platform Jobcatcher. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Over Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners. De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI). Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.