Hans van Beek - Dienst Justitiële Inrichtingen - Between Staffing
5105
post-template-default,single,single-post,postid-5105,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Mijn naam is Hans van Beek en ik werk ruim 12 jaar als zzp’er. Sinds 1986 werk ik in de ICT waar ik mij heb gespecialiseerd als projectmanager. Ik houd mij voornamelijk bezig met grootschalige ICT-projecten die te maken hebben met het primaire bedrijfsproces. Voorheen werkte ik aan projecten bij diverse Ministeries, zoals het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Justitie en Veiligheid. Op dit moment ben ik bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) actief als projectmanager.

Waarom ik als professional kies voor Between

Ik doe graag opdrachten bij de verschillende overheidsorganisaties in Nederland. Er zijn echter verschillende brokers bij wie je terecht kan om in contact te komen met de overheid. Ik heb in het verleden met diverse brokers contact gehad en ben via hen geplaatst bij uiteenlopende opdrachtgevers. Ik kwam vaak terug bij Between Staffing als broker. Between zit bij veel verschillende overheidsorganisaties, iets dat voor mij belangrijk is. Daarnaast heeft Between goede afspraken en goed contact met de organisaties. Hierdoor maak ik meer kans om aan de slag te gaan bij de overheid.

Between denkt met mij mee

Bij mijn keuze voor een broker kijk ik niet alleen naar de overheidsorganisaties waar de broker zit. Het onderbuikgevoel dat ik bij een broker heb, is hetgeen waardoor ik uiteindelijk voor een bepaalde partij kies. Dit gevoel komt voort uit het contact dat ik met de contactpersoon van de partij heb. Is deze persoon open en transparant naar mij toe? Denkt degene met mij mee en voelt het goed aan? Als deze zaken goed geregeld zijn, dan kies ik al snel voor die broker. Bij Between heb ik de klik die ik zoek. Ze denken met mij mee en geven altijd snel antwoord op mijn vragen. Het contact dat ik met Between heb, is altijd positief. Om deze reden kies ik graag voor Between wanneer ik een nieuwe opdracht zoek.

Over Dienst Justitiële Inrichtingen

DJI voert namens de minister van Justitie en Veiligheid straffen en vrijheidsbenemende maatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd. DJI werkt samen met gedetineerden aan de voorbereiding op hun terugkeer in de maatschappij. Daarnaast is DJI verantwoordelijk voor de verzorging van de gedetineerden. DJI is verspreid over het land met 38 locaties en een personeelsbestand van ruim 13.000 medewerkers. Dit maakt DJI een van de grootste overheidsorganisaties van Nederland.

``Het onderbuikgevoel is hetgeen waardoor ik voor een bepaalde partij kies. Bij Between heb ik de klik die ik zoek.``

Hans van Beek