Kevin Masefield - ING - Between Staffing
3403
post-template-default,single,single-post,postid-3403,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Testimonial Kevin Masefield ING

Mijn naam is Kevin Masefield en ik werk ruim 7 jaar voor de ING bank. Een zeer dynamische omgeving, waar ik mij helemaal thuis voel. In mijn huidige functie als Recruiter is geen dag hetzelfde. Ik houd mij bezig met het invullen van vacatures binnen ING op alle facetten binnen ICT. Op basis van de vraag van managers naar personeel ga ik op zoek naar het juiste profiel voor de opdrachten. Daarbij werk ik samen met een aantal externe leveranciers van ICT-personeel.

Waarom ik als opdrachtgever kies voor Between

Between Staffing Group is zowel contractmanagement partij als detacheerder van ING. De samenwerking op het gebied van contractmanagement gaat ver terug. De samenwerking ontstond toen Fast Flex nog op zichzelf stond, en ING koos voor hen als broker. We ervaren de samenwerking als zeer prettig. Behalve dat Fast Flex, sinds vorig jaar dus Between, met ons mee denkt, merk ik op allerlei gebieden dat de kennis van medewerkers binnen Between altijd up-to-date is. Of het nu gaat om de Wet DBA of interne ING vraagstukken, ze zijn op de hoogte van deze wetgeving. Naast de goede adviezen die zij geven, is er ook ruimte voor humor en een grapje op zijn tijd. Een manier van werken die mij persoonlijk heel erg aanspreekt in ons contact.

Flexibel, snel en altijd professioneel

Het huidige contact loopt goed, om eerlijk te zijn heb ik weinig gemerkt van de overgang van Fast Flex naar Between. Er is duidelijk sprake van hetzelfde DNA, een deskundig team dat weet wat hard werken is. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden klant ben. Ik merk in alle contactmomenten met Between, wat bijna dagelijks is, dat zij mij als klant vooropzetten. Ze zijn flexibel, snel en altijd professioneel. Of het nu gaat om de accountmanagers of een administratief medewerker, zij zullen altijd met mij meedenken en direct over gaan tot actie. Dat geeft je als opdrachtgever vertrouwen en ik hoop dat we nog veel zaken zullen doen met Between.

Over de ING

ING is een Nederlandse, internationaal actieve bank en onderdeel van de ING Groep. ING levert financiële diensten zoals bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. De klanten van de bank zijn particulieren, kleine en grote ondernemingen, instellingen en overheden. De ING heeft in Nederland ongeveer 8 miljoen rekeninghouders en 235 kantoren.

``Ik merk in alle contactmomenten met Between dat zij mij als klant vooropzetten``

Kevin Masefield