Geert Jan Braber - Nuffic - Between Staffing
3203
post-template-default,single,single-post,postid-3203,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Testimonial Geert Jan Braber Nuffic

Mijn naam is Geert Jan Braber. Na mijn opleiding ‘Sociologie van Arbeid, Organisatie en Management’ aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ben ik direct aan de slag gegaan als HR adviseur. Nadat ik een aantal jaar werkervaring heb opgedaan, ben ik als zelfstandig HR consultant verder gegaan. Op deze manier vind ik telkens nieuwe uitdagingen bij verschillende bedrijven.

Waarom wij als opdrachtgever kiezen voor Between

Als opdrachtgever vind ik het heel prettig dat Between weet wat er bij ons op de werkvloer speelt en snapt voor welke uitdagingen we staan. Bij de grote digitalisering slag die Nuffic aan het maken is, stelt Between zich op als een partner die op het juiste moment de juiste stappen zet. Onze accountmanager Sabine communiceert helder over wat Between kan leveren en begeleidt het hele proces, vanaf het begin van een nieuwe opdracht, tot aan de plaatsing en daarna.

Precies de juiste vragen

Wat ik extra waardeer, is dat Between betrokken is zonder opdringerig te zijn. Ze komen niet zomaar langs en begrijpen dat professionele communicatie valt en staat bij regelmatig persoonlijk contact. Vooral de korte telefonische evaluatie van een professionele een aantal weken nadat de professional start, waardeer ik erg. Nog een voorbeeld: ik herinner me nog goed dat Sabine mee kwam bij de intake van een kandidaat-jurist Nadine. Daarin stelde ze precies de juiste vragen, waardoor wij een beter beeld kregen van Nadine als kandidaat, en Nadine een beter beeld kreeg van Nuffic als opdrachtgever.

Over Nuffic

Nuffic heeft de ambitie dat iedere leerling en student internationale ervaring opdoet. Want waar werelden samenkomen, ontstaan de mooiste dingen. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag en 11 kantoren wereldwijd brengen ze mensen, talen en culturen samen. En moedigen ze iedereen aan om eigen grenzen te verleggen.

'Between weet wat er bij ons op de werkvloer speelt en snapt voor welke uitdagingen we staan. Hierdoor zetten zij op het juiste moment de juiste stappen'

Geert Jan Braber