Quint van Drosthagen - Ministerie van Defensie - Between Staffing
4821
post-template-default,single,single-post,postid-4821,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Mijn naam is Quint van Drosthagen, 44 jaar en sinds 14 jaar zzp’er. Voorheen werkte ik in loondienst bij een detacheringsbureau. Dit heb ik met plezier gedaan, maar na 15 jaar groeide ik daar uit mijn jasje. Na gesprekken met andere werkgevers stelde een vriend van mij voor om als zelfstandige aan de slag te gaan. Dit heb ik uiteindelijk gedaan en was één van mijn beste beslissingen. Momenteel ben ik werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee, een onderdeel van Ministerie van Defensie, als project architect.

Waarom ik als professional kies voor Between

Mijn eerste contact met Between was eigenlijk met Fast Flex, dat nu een onderdeel van de Between Staffing Group is. In mijn eerste jaren als zelfstandige was het lastig om aan opdrachten te komen, omdat je alleen via een aantal grote bedrijven aan nieuwe opdrachten kwam. Toen er meer brokers bij kwamen, werd dit makkelijker en zo raakte ik voor het eerst in aanraking met Between. De keuze voor Between kwam voort uit het feit dat hun communicatie altijd open en eerlijk is. Vergeleken met de andere brokers is Between altijd transparant over hun marges en verwachtingen.

De persoonlijke aanpak van Between

Naast de eerlijke communicatie van Between, komen zij ook hun belofte van “personal staffing” na: een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact. Zelf zorg ik ervoor dat mijn kennis en kunde op orde blijft door middel van opleidingen waardoor ik waardevol voor opdrachtgevers en inzetbaar in de markt blijf. Door het goede contact weet Between waar mijn krachten liggen. Omdat Between ook de wensen van de klant kent, kunnen zij goed schakelen en word ik altijd gematcht op een passende opdracht. Verder geeft Between mij niet het gevoel dat ik in een poule van professionals zit. Ik word persoonlijk geholpen en als ik vragen heb, heb ik altijd hetzelfde aanspreekpunt. De persoonlijke aanpak van Between is hetgeen waardoor ik graag voor Between kies.

Over Ministerie van Defensie

Het Ministerie van Defensie bestaat uit verschillende onderdelen waaronder de Marechaussee. Defensie beschermt wat ons Nederlanders dierbaar is: vrijheid en veiligheid. Defensie zet zich echter niet alleen in voor Nederland, maar ook voor internationale rechtsorde en stabiliteit en tijdens rampen en crises. Bij Defensie werken ruim 60.000 militairen en burgers.

``Between leert mij kennen, zet zich voor mij in en weet hierdoor de juiste match te maken``

Quint van Drosthagen