Marlous Mooij - DJI - Between Staffing
3213
post-template-default,single,single-post,postid-3213,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Testimonial Marlous Mooij DJI

Ik ben Marlous Mooij, 41 jaar oud en ik woon sinds een aantal jaar in een oude opslag van een bakkerij midden in het centrum van Gouda. Mijn carrière is begonnen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ik ruim 10 jaar met veel plezier in vaste dienst heb gewerkt. Vier jaar geleden heb ik besloten als ZZP ‘er voor mezelf te beginnen op het gebied van projectmanagement en communicatie.

Waarom ik als professional kies voor Between

Mijn eerste contact met Between is in februari 2018 geweest. Een oud-collega attendeerde mij op Between. Hij was zeer enthousiast over de samenwerking met Between, waardoor ik direct nieuwsgierig werd. Nadat ik mij had ingeschreven, werd ik al snel benaderd. Sabine van Bree, recruiter bij Between, vertelde mij enthousiast over een nieuwe opdracht bij een digitaliseringsproject bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Ons contact verliep direct ontspannen. Zij lichtte mij duidelijk de werkwijze en de voorwaarden van Between toe. Ook werd ik goed begeleid als voorbereiding op het intakegesprek bij DJI.

Duidelijk en altijd goed voorbereid

Het afgelopen jaar heb ik voor hetzelfde project bij DJI gewerkt en is er met Between slechts contact geweest over de maandelijkse financiële afwikkelingen, wat voor mij als zeer prettig wordt ervaren. De bereikbaarheid van Between is erg goed; ik ontvang dezelfde dag nog een reactie op mijn vragen. In maart 2019 ben ik via Between gestart met een nieuwe opdracht als Projectcoördinator voor DJI bij een ander project. Voordat ik van start ben gegaan met mijn nieuwe opdracht, heb ik opnieuw uitgebreid gesproken met Sabine op het kantoor van Between in Amsterdam. Deze persoonlijke contactmomenten met Sabine zijn voor mij zeer waardevol; daarmee maakt Between voor mij echt het verschil!

Over de DJI

De DJI voert namens de minister van Justitie en Veiligheid straffen en vrijheidsbenemende maatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd. DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van justitiabelen en werkt op vele manieren met hen samen aan voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. Met 38 locaties verspreid over het land en een personeelsbestand van ruim 13.000 medewerkers is DJI een van de grootste overheidsorganisaties van Nederland.

``Door de persoonlijke contactmomenten maakt Between voor mij echt het verschil!``

Marlous Mooij