Oskar van de Vijver - NS - Between Staffing
3222
post-template-default,single,single-post,postid-3222,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Testimonial Oskar van de Vijver NS

Ik ben Oskar van de Vijver en bij de Nederlandse Spoorwegen (NS) voorheen verantwoordelijk voor het inhuurproces. Wij huren continu zo’n 1.600 personen in, waarvan er ongeveer 1.000 een contract hebben bij FastFlex. De samenwerking ontstond toen FastFlex nog op zichzelf stond.

Waarom ik als opdrachtgever kies voor Between

Het contract tussen NS en FastFlex, nu dus Between, was er al toen ik in mijn huidige functie begon. Dus om in spoorjargon te blijven… ben ik op deze rijdende trein gestapt.

Behulpzaam en persoonlijk

Wat ik ontzettend waardeer aan Between is de persoonlijke benadering. Ik heb echt het gevoel dat we met elkaar samenwerken in plaats van dat je met een leverancier te maken hebt. Ook iets moois: je krijgt vrijwel altijd direct iemand van Between aan de lijn als je belt. Naast rust in het inhuurproces, helpt Between ons compliant te blijven in tijden van complexe en steeds veranderende wetgeving op het gebied van inhuur. Iets wat ontzettend belangrijk is voor een maatschappelijke organisatie als NS.

Over de NS

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. Ze bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging. De NS werkt hard voor hun reizigers om een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur te verzorgen.

``Between helpt ons compliant te blijven in tijden van complexe en steeds veranderende wetgeving op het gebied van inhuur``

Oskar van de Vijver