Actuele informatie over het coronavirus (COVID-19)

Wij hebben allemaal te maken met het coronavirus dat zich verspreidt door de wereld. Om deze reden houden wij de ontwikkelingen rondom het virus goed in de gaten. Wij volgen hierbij de richtlijnen die zijn opgezet door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De gezondheid van onze medewerkers, ZZP’ers, leveranciers en opdrachtgevers staat voorop. De meest gestelde vragen kun je op deze pagina vinden, om je zo te informeren over de ontwikkelingen van het coronavirus en de maatregelen die wij en opdrachtgevers nemen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Ondanks de maatregelen die wij hebben genomen om verspreiding van het virus te verminderen, blijven wij uiteraard bereikbaar.

Chat met ons

Chat nu live met één van onze medewerkers op werkdagen van 8:30 tot 17:00

Telefonisch contact

Bel onze servicelijn. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur voor al je vragen.

Liever mailen?

Gebruik ons contactformulier. Wij proberen binnen 24-uur reactie te geven op je vraag.

tijdelijke opdrachten vinden

Professionals

Heb je vragen over jouw opdracht, positie bij een opdrachtgever of jouw factuur? Wij zetten de meest gestelde vragen voor jou op een rij:

Gaan de aanvragen door?

Ja, de aanvragen gaan gewoon door bij onze opdrachtgevers. Dagelijks ontvangen wij nieuwe aanvragen die je kunt vinden op ons platform: Jobcatcher.

Gaan intakes door?

Ja, intakes bij onze opdrachtgevers gaan door, alleen net iets anders dan normaal. Intakes vinden nu vooral telefonisch of digitaal (via Skype of Microsoft Teams) plaats. Wij hebben ook een goed en veilig alternatief gevonden voor het laten doorgaan van fysieke intakes. Wij stellen geïsoleerde intakekamers in Rijswijk beschikbaar die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Hoe ga ik om met de startdatum?

De startdatum gaat in overleg met de opdrachtgever. Wij zien dat veel opdrachtgevers de richtlijnen van het RIVM volgen. Dit betekent dat de meeste startdatums worden verschoven na 6 april, indien de startdatum eerder is, wordt je online ingewerkt en werk je thuis. Neem contact op met je inhurende manager om te kijken wat voor jou geldt.

Kan ik doorgaan met mijn werk?

Ja. Opdrachtgevers volgen de richtlijnen van het RIVM, wat betekent dat je vooral vanuit huis werkt. Indien er iets verandert, brengt de inhurende manager jou op de hoogte. Voor vragen kun je ook bij je manager terecht, maar je kunt ons ook altijd bereiken.

Wordt mijn factuur op tijd betaald?

Wij werken in twee teams om de dag thuis en op kantoor, waardoor het proces gewoon doorloopt. Ons facturatieproces loopt hierdoor geen vertraging op.

Wordt mijn contractverlenging op tijd verwerkt?

Ons proces loopt gewoon door zoals je van ons gewend bent. Hierdoor loopt jouw contractverlenging geen vertraging op.

Ik heb het coronavirus/symptomen van het coronavirus - wat nu?

Licht je inhurende manager in en bespreek hoe nu verder. Licht daarna ook ons in, zodat wij ook op de hoogte zijn. Volg de richtlijnen van het RIVM. Bel de huisarts of huisartsenpost indien je ernstige klachten hebt (koorts hoger dan 38 graden Celsius en je hoest of ademt moeilijk). Wij zijn altijd bereikbaar indien je vragen. Wij hopen dat je snel hersteld! Wanneer je hersteld bent, licht je inhurende manager en ons weer in.

Leveranciers

Heb je vragen over opdrachten of de posities van professionals bij opdrachtgevers? Wij zetten de meest gestelde vragen voor jou op een rij:

Gaan de aanvragen door?

Ja, de aanvragen gaan gewoon door bij onze klanten. Dagelijks ontvangen wij nieuwe aanvragen die je kunt vinden op ons platform: Jobcatcher.

Gaan intakes door?

Ja, intakes bij onze opdrachtgevers gaan door, alleen net iets anders dan normaal. Intakes vinden nu vooral telefonisch of digitaal plaats. Wij hebben ook een goed en veilig alternatief gevonden voor het laten doorgaan van fysieke intakes. Wij stellen geïsoleerde intakekamers in Rijswijk beschikbaar die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Hoe ga ik om met de startdatum?

De startdatum gaat in overleg met de opdrachtgever. Wij zien dat veel opdrachtgevers de richtlijnen van het RIVM volgen. Dit betekent dat de meeste startdatums worden verschoven na 6 april, indien de startdatum eerder is, worden professionals online ingewerkt en werken zij thuis. Neem contact op met ons om te kijken wat voor jouw kandidaten geldt.

Hoe vindt de onboarding van nieuwe kandidaten bij opdrachtgevers plaats?

We zien dat veel opdrachtgevers onboarding online doorzetten. Het verschilt echter per opdrachtgever hoe zij het specifiek aanpakken. Neem daarom contact met met ons op zodat wij je gericht kunnen helpen.

Kunnen mijn kandidaten doorgaan met hun werk?

Ja. Opdrachtgevers volgen de richtlijnen van het RIVM, wat betekent dat professionals vooral vanuit huis werken. Indien er iets verandert, brengen wij jou op de hoogte.

Kunnen jullie mijn kandidaten die nu zonder opdracht zitten ergens anders plaatsen?

Dagelijks ontvangen wij nieuwe aanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe opdracht voor jouw kandidaten.

Opdrachtgevers

Heb je vragen over de maatregelen die wij nemen in verband met het coronavirus? Wij zetten de meest gestelde vragen voor jou op een rij:

Blijven jullie bereikbaar?

Ja zeker. Wij zijn telefonisch en via onze chat bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00. Je kunt ons ook altijd mailen. Wij proberen binnen 24 uur reactie te geven.

Welke maatregelen nemen jullie tegen het coronavirus?

Wij volgen de richtlijnen die Rijksoverheid heeft aangekondigd. Dit houdt in dat wij in twee teams om de dag op en kantoor en thuis werken, om zo verspreiding via fysiek contact te voorkomen. Daarnaast verplaatsen wij onze afspraken en spreken wij telefonisch of digitaal af.

Wat moet ik doen als een professional ziek wordt?

Adviseer de professional om zijn huisarts te bellen. Informeer ons ook, zodat wij ook op de hoogte zijn van de situatie. Voor vragen over het verdere proces, neem contact met ons op.

Actuele updates over het coronavirus

Maatregelen Between Staffing

Om verdere verspreiding tegen te gaan, nemen ook wij maatregelen. Wij gaan door met ons werk, je kunt ons nog steeds bereiken, maar we doen het anders dan je van ons gewend bent. Wij zijn verdeeld in twee teams die om de dag op kantoor en thuis werken. Hierdoor loopt ons proces gewoon door. Dit heeft geen invloed op de dienstverlening die wij bieden. Wij blijven doorwerken en zorgen ervoor dat jij als professional, opdrachtgever of leverancier zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Contactformulier voor je vragen over het Coronavirus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: 020 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: 020 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: 020 – 584 08 53
finance@nl.between.com