Vacature Corporate Recruiter - Between Staffing
3063
post-template-default,single,single-post,postid-3063,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
corporate recruiter vacature

Corporate Recruiter

Vind jij de beste collega’s voor Between?

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf met veel leuke mensen die gezamenlijk en vol enthousiasme de ambities van Between waarmaken. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid nemen en vooral plezier in je werk staan hierbij centraal. Between groeit! Wij zijn zelfs de snelst groeiende intermediair van Nederland. En door de groei is Between nu onder meer op zoek naar een Corporate Recruiter. Ben jij degene die wij zoeken?

* Solliciteren duurt 1 minuut

Become a Betweener

Als je Betweeners vraagt of zij zich Betweener voelen zal je een volmondig ‘ja’ krijgen. Aan jou de taak om dit Between gevoel in de arbeidsmarkt te kunnen verkopen en Between te laten groeien door meer Betweeners aan te trekken! Dit doe je door jouw beste search-skills in te zetten, maar ook door je te focussen op employer branding. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van evenementen, samenwerken met marketing en je creativiteit los te laten op innovatieve wervingstactieken.

Voor het vinden van de beste kandidaat weet jij hoe belangrijk is om eerst de vacaturevraag goed te onderzoeken en de interne hiring manager goed uit te vragen. Nadat je exact weet wat onze nieuwe collega in huis moet hebben ga je op zoek naar de geschikte kandidaat via verschillende kanalen. Aan jou de taak om het proces van searchen tot aannemen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Jouw ideale achtergrond

 • je hebt 2-5 jaar (corporate)recruitment ervaring;
 • je kan je goed vinden in een zelfstandige rol;
 • je bent doortastend;
 • je bent ondernemend, hebt ambitie en bent actief bezig met je eigen ontwikkeling;
 • je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

 • een functie waarin je volop uitdaging en ruimte voor zelfontplooiing vindt;
 • opleidingen om jouw kwaliteiten optimaal in te kunnen zetten;
 • goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
 • een baan waarbij je hard mag werken en waarbij succes samen wordt gevierd;
 • een werkomgeving die door de dynamiek iedere dag weer anders is.

Daarbovenop eten wij elke dag een gezonde lunch aan de lange keukentafel en genieten wij elke vrijdagmiddag van een knusse borrel met hapjes en muziek in het mooiste kantoor van Amsterdam en omstreken. Hebben we al gezegd dat je jouw dag kunt starten met de lekkerste koffie?

De verdere procedure

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, neem dan contact met ons op! Dit kun je doen door je cv en motivatie te sturen naar hr@between.com. Indien je vragen hebt, bel dan naar 020 – 584 08 57. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Succes en wellicht kunnen we al snel gezamenlijk proosten op jouw komst.

#teambetween

Impressie van Between

Solliciteer op de Corporate recruiter vacature

 • Stap 1. Kandidaat informatie